PAH-Nieuwsflits #1

Gepubliceerd op: donderdag 26 december, 2019

dd 23 december 2019 

  • Noodhulp Hulaliu. Zoals u wellicht al gehoord hebt, is PAH 2 december jl. gestart met de Noodhulp, waarbij PAH in eerste instantie zich richt op de eerste levensbehoefte in Hulaliu. Onze 2 leden van het PAH-team, Ben Mataheru (en echtgenote Atha) en Hedy Matulessy zijn daar op vakantie en kunnen deze PAH-actie coördineren. Samen met Johnny Laisina (voormalige inwoner van Winterswijk) en andere neven en nichten van Hedy. Met €1000,00 is er inkoop gedaan en verdeeld. Alvast van hieruit onze dank, Ben, Hedy, Johnny e.a.!
  • Ook dank aan allen, zowel leden als niet-leden, die al een financiële steun hebben overgemaakt. Toppie! Inmiddels ruim €500,00 binnen. PAH is bezig hiervoor medicijnen aan te schaffen.  

Met de komst van de Sint en de drukte van de komende feestdagen kunnen we weleens het een ander ontgaan zijn. Kan gebeuren! Niettemin, kansen genoeg om alsnog mee te doen! Met de ‘makan isi buang tulang’-gedachte kunt u/kun je Hulaliu helpen.

Help en stort uw steun op

PAH-rekeningnummer:
NL47 ABNA 0521 9075 35

Begunstigde: PAH
o.v.v. Noodhulp Hulaliu
. 

 

Wie zwijgt stemt toe!’ 

In verband met de extra financiële hulp vanuit de PAH-kas, wil het PAH-team een extra ALV organiseren, om zijn handelen te kunnen verantwoorden en bevestigen. Dit zal plaatsvinden op 25 januari 2020 in Tiel (onder voorbehoud). Met uw afwezigheid stemt u toe. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid om met elkaar het glas te heffen op het nieuwe jaar 2020. Uw begrip graag. Gezien de korte tijd zal de uitnodiging en nadere info hierover slechts via FB en website van PAH worden gedaan. Dus zeg het voort! 

Memo:
PAH wordt 70 jaar in 2021! Daarvoor zoekt het PAH-team ondersteuning en 
wil een comité PAH-70 instellen.

Vind je het leuk om mee te helpen om een mooie, onvergetelijke PAH-verjaardag te vieren, geef je op via tel: 030-2467230 (na 18:00 uur) of mail naar: info@hulaliu-pah.nl.
Leuke ideeën zijn ook van harte welkom.
 

Selamat hari Natal dan Tahun Baru 2020!
Amatoo! 


terug naar Nieuws