Nieuwsflits januari 2020

Gepubliceerd op: zaterdag 18 januari, 2020

Noodhulp Hulaliu. Zoals u wellicht al gehoord hebt, is PAH 2 december gestart met de Noodhulp waarbij PAH in eerste instantie zich richt op de eerste levensbehoefte in Hulaliu. Onze 2 leden van het PAH-team, Ben Mataheru (en echtgenote Atha) en Hedy Matulessy zijn daar op vakantie en kunnen deze PAH-actie coördineren. Samen met Johnny Laisina (voormalige inwoner van Winterswijk) en andere neven en nichten van Hedy. Met €1000,00 is er inkoop gedaan en verdeeld. Alvast van hieruit onze dank, Ben, Hedy, Johnny e.a.! (foto’s invoegen)

Inkoop van voorraden

Ook dank aan allen, leden en niet-leden, die al een financiële steun hebben overgemaakt. Toppie! Inmiddels €1100,00 binnen.

Door de drukte van de afgelopen feestdagen kunnen weleens het een ander ontgaan zijn. Kan gebeuren! Niettemin, kansen genoeg om alsnog mee te doen! Met de ‘makan isi buang tulang’-gedachte kunt u Hulaliu helpen. Help en stort uw steun op

PAH-rekeningnummer: NL47 ABNA 0521 9075 35.
Begunstigde: PAH; ovv Noodhulp Hulaliu.

‘Wie zwijgt stemt toe!’ In verband met de evt. extra financiële hulp vanuit de PAH-kas, wil het PAH-team een spoed ALV-organiseren voor zijn verantwoording en bevestiging naar de leden om te kunnen handelen.
Dit zal plaats vinden op 25 januari 2020 om 10:30 uur (inloop 10:00 uur) in Tiel, Stichting Buah Hati, Lambert Hendrikstraat 10.
Let wel: met uw afwezigheid stemt u in feite toe.
Daarnaast is dit een mooie gelegenheid om elkaar persoonlijk de hand te schudden op het nieuwe jaar 2020.

Memo: In 2021 wordt PAH 70 jaar! Het PAH-team zoekt ondersteuning en wil een comité PAH-70 instellen. Vind je het leuk om mee te helpen om een mooie, onvergetelijke PAH-verjaardag te vieren, geef je op via tel: 030 – 246 72 30 (na 18:00 uur) of mailen: info@hulaliu-pah.nl Leuke ideeën zijn ook van harte welkom.

Praat met elkaar over de PAH, en word lid!
Samen kunnen wij meer voor elkaar betekenen en wij leren elkaar beter kennen!


terug naar Nieuws