Nieuwsflits januari 2020

Gepubliceerd op: zaterdag 18 januari, 2020
 • Noodhulp Hulaliu. Zoals u wellicht al gehoord hebt, is PAH 2 december gestart met de Noodhulp waarbij PAH in eerste instantie zich richt op de eerste levensbehoefte in Hulaliu. Onze 2 leden van het PAH-team, Ben Mataheru (en echtgenote Atha) en Hedy Matulessy zijn daar op vakantie en kunnen deze PAH-actie coördineren. Samen met Johnny Laisina (voormalige inwoner van Winterswijk) en andere neven en nichten van Hedy. Met €1000,00 is er inkoop gedaan en verdeeld. Alvast van hieruit onze dank, Ben, Hedy, Johnny e.a.! (foto’s invoegen)
 • Ook dank aan allen, leden en niet-leden, die al een financiële steun hebben overgemaakt. Toppie! Inmiddels €1100,00 binnen.
 • Door de drukte van de afgelopen feestdagen kunnen weleens het een ander ontgaan zijn. Kan gebeuren! Niettemin, kansen genoeg om alsnog mee te doen! Met de ‘makan isi buang tulang’-gedachte kunt u Hulaliu helpen. Help en stort uw steun op

  PAH-rekeningnummer: NL47 ABNA 0521 9075 35.
  Begunstigde: PAH; ovv Noodhulp Hulaliu.

 • ‘Wie zwijgt stemt toe!’ In verband met de evt. extra financiële hulp vanuit de PAH-kas, wil het PAH-team een spoed ALV-organiseren voor zijn verantwoording en bevestiging naar de leden om te kunnen handelen.
  Dit zal plaats vinden op 25 januari 2020 om 10:30 uur (inloop 10:00 uur) in Tiel, Stichting Buah Hati, Lambert Hendrikstraat 10.
  Let wel: met uw afwezigheid stemt u in feite toe.
  Daarnaast is dit een mooie gelegenheid om elkaar persoonlijk de hand te schudden op het nieuwe jaar 2020.
 • Memo: In 2021 wordt PAH 70 jaar! Het PAH-team zoekt ondersteuning en wil een comité PAH-70 instellen. Vind je het leuk om mee te helpen om een mooie, onvergetelijke PAH-verjaardag te vieren, geef je op via tel: 030 – 246 72 30 (na 18:00 uur) of mailen: info@hulaliu-pah.nl Leuke ideeën zijn ook van harte welkom.
 • Praat met elkaar over de PAH, en word lid!
  Samen kunnen wij meer voor elkaar betekenen en wij leren elkaar beter kennen!

terug naar Nieuws