HET BESTUUR (per 22 juni 2013)

Anice Noija

Ik ben getrouwd met Luut Hoppenbrouwers. Wij hebben samen 3 zonen; Alain, Pascal en Maxime en wonen in Zaandam. Ik zit sinds 1994 in het bestuur. Mijn eerste funktie was penningmeester bij de vereniging. Ik doe dit graag daar het familieleven bij mij hoog in het vaandel staat.Lees meer.

De meeste leden van de vereniging zijn direct of indirect familie van mij. Na mijn reis in maart 1995 naar mijn "rootsdorp" Hulaliu heb ik voorgenomen om de banden nog nauwer aan te trekken tussen de Molukken en Nederland.Lees minder.


Fred Noya

Ik ben Fred Noija 52 jaar, zoon van wijlen Eli (Ama) Noija en wijlen Ida Noija-Tuwanakotta, in leven van 1963 tot 2000 voorzitter van Perkumpulan Anak Anak Hulaliu. Lees meer.

In 2002 tijdens de PAH ledenvergadering te Tilburg ben ik gevraagd om, in het PAH bestuur zitting te nemen als secretaris. Na in 2004 en 2008 herkozen te zijn, ben ik nu vice-voorzitter. Als elk ander Hulaliunees ligt mijn hart in Hulaliu, draag Hulaliu een warm hart toe en ben daarom ook bereid om in welke vorm dan ook, bijdrage te doen aan o.a. de bouw van onze kerk in Hulaliu, dit uiterraard zonder ijzer met handen te breken. Lees minder.
Alex Noija

Tekst volgt nog.